Київ:
099 555 72 07
0 грн
Меню
0 грн
UA RU
Каталог
Клієнти
Брендування
Оренда
Безкаркасна мебель
Контакти магазинів
Кошик
0 грн
Київ:
099 555 72 07
Головна > Блог > Як вибрати ідеальне крісло-мішок | SanchoBAG

Як вибрати ідеальне крісло-мішок | SanchoBAG

Крісло-мішок – чудове «місце», де можна повноцінно розслабитися та відпочити. А для того, щоб Ваш релакс був справді якісним, ми вирішили дати кілька рекомендацій, на що варто звернути увагу під час вибору ідеального бін-бенгу.

 

Спочатку хочемо відзначити, що крісло-мішок - це повноцінний предмет меблів і, незважаючи на свою мобільність, бін-бенги досить об'ємні. Тому перед покупкою необхідно визначити місце, куди Ви його ставитимете.

 

Вибираючи розмір зверніть увагу, існують дорослі, дитячі та підліткові розміри. Найзручнішим вважається максимально велике крісло (XXL діаметром від 90 см), оскільки чим більше мішок, тим затишніше в ньому відпочивати. Для дитини, залежно від віку, можна вибрати розмір медіум (XL) або міні (L).

 

Важливий момент – наявність двох чохлів

 

Зовнішній чохол.

При виборі крісла-мішка необхідно визначиться з виглядом тканини та який чохол для крісла мішка Вам потрібен. Основний чохол може бути виконаний із найрізноманітніших матеріалів, від бавовни до хутра, велюру та еко-шкіри. Якщо в будинку є маленькі діти, домашні тварини або Ви купуєте бін-бенг для вулиці - підійде практичний і недорогий Оксфорд, оскільки він легко чиститься, а також має грязевідштовхувальне просочення, завдяки якому не вбирає воду і має високу міцність.

 

Для будинку краще віддати перевагу меблевим тканинам (велюру, еко-шкірі, флоку, жаккарду, бавовні), тому що відпочивати в м'якому, бархатистому і затишному бін-бенгу набагато приємніше, а в інтер'єрі крісло з меблевої тканини буде гармонійніше.

 

Внутрішній чохол.

Якщо зовнішній чохол виконаний з тканини, то без внутрішнього просто не обійтися, тому що навіть при дуже дбайливому відношенні уникнути появи плям не вийде. З появою забруднень Ви зможете зняти верхній декоративний чохол, а наповнювач при цьому залишиться у внутрішньому і не розсипатиметься по будинку. Для виробів з еко-шкіри достатньо протерти поверхню бін-бенга вологою ганчірочкою, тому другий чохол не є обов'язковим.

 

Блискавка має бути довжиною до 80% діаметра крісла. Якщо вона коротша, знімати чохол буде важко та довго. Також велика блискавка дасть Вам можливість досипати наповнювач за потреби, не знімаючи зовнішнього чохла.

 

Перед покупкою радимо дізнатися чим наповнене крісло. Найкращим наповнювачем є пінополістирол – дрібні кульки пінопласту. Чим менший діаметр кульок, тим зручніше буде сидіти в кріслі, а загальна щільність наповнювача забезпечить більш тривалу відсутність усадки матеріалу. Також не має бути хімічного запаху.

 

Ще один момент – це шви. Обов'язково зверніть на них увагу – шви повинні бути виконані французьким способом (подвійний посилений шов), суцільним рядком із міцної армованої нитки.

 

Крім зовнішньої привабливості крісла-мішка, важлива також його зручність. Плюсом є наявність ручки для того, щоб було легше перенести його.

 

Якщо в кріслі, яке Ви вибираєте, є дренажні кільця – це ще один плюс на його користь! Вони призначені для того, щоб випускати зайве повітря, коли в нього хтось сідає. Якщо ж такого пристрою немає, повітря буде тривалий час просочуватися через шви.

Для цих же цілей у крісло-мішки з екошкіри вшивають люверси.

 

Тепер ви є практично експертом! :) Звертайте увагу на ці моменти і ваш вибір буде радувати вас та оточуючих!

А якщо виникнуть будь-які питання, ми завжди з радістю відповімо на них по телефону або в офісі та допоможемо зробити остаточний вибір.



Вам буде цікаво: