Київ:
099 555 72 07
0 грн
Меню
0 грн
UA RU
Каталог
Клієнти
Брендування
Оренда
Безкаркасна мебель
Контакти магазинів
Кошик
0 грн
Київ:
099 555 72 07
Головна > Блог > Комфортний крісло-мішок у Києві

Комфортний крісло-мішок у Києві

Компанія SanchoBag була заснована у 2011 році як дизайн-студія безкаркасних меблів та крісел-мішків. Довгий час ми існували лише як інтернет-магазин, в якому можна було зробити замовлення через сайт або зателефонувавши нашим менеджерам. У міру зростання компанії та бажання людей безпосередньо перед покупкою протестувати крісло-мішок ми відкрили стаціонарний магазин по вулиці Новоконстантиновска, 18В. Тут Ви можете познайомитися з нашою продукцією безпосередньо, спробувати, вибрати собі оптимальний варіант та отримати досконалу інформацію щодо будь-якого з представлених в асортименті зразків! Тепер моделі крісло-мішок Київ стали ще ближче, а вибір став доступнішим.

 

Наша компанія спочатку спеціалізувалася на класичних крісло-мішках у вигляді груші та крісло-м''ячах, які досить стрімко завоювали кохання покупців і ми вирішили не зупинятися на досягнутому і поступово почали розширювати свій асортиментний ряд. Минуло кілька років, і ми, завдяки наполегливій праці та неабиякій частці любові до нього, стали по праву називатися виробником безкаркасних меблів та крісел-мішків №1 в Україні! Ми пишаємося цим фактом і чудово розуміємо, до чого це звання нас зобов''язує. Цей рівень набагато простіше досягти, ніж утримати, тому ми постійно, вже протягом стільки років стежимо за всіма трендами, і намагаємося видати на гора продукт, який не тільки буде актуальним і йтиме в ногу з тенденціями, але й виявиться здатним самому задавати напрямки розвитку. ринку!

 


Ми по-справжньому любимо те, що робимо, тому підхід до продукту у нас спочатку професійний. Нам, як професіоналам, насамперед приємно бачити здивування та задоволені посмішки наших Клієнтів, і саме це, а не матеріальний бік продажів, ми вважаємо основою нашої діяльності.

 


Різноманітність нашого асортименту часом вражає уяву, але як інакше? Сьогоднішній споживач досвідчений, поінформований, і простими рішеннями його не залучиш! Нам приносить задоволення робити незвичайний продукт. Ми по-справжньому маємо пристрасть та азарт до цього заняття!

 


Крім того, ми намагаємося зрозуміти і сформувати приємну ціну для покупки крісло-мішка, ми розширили нашу діяльність на оренду та прокат крісел мішків. Ця частина нашої діяльності набула великої популярності в бізнес-середовищі. Нашими клієнтами стали багато великих компаній та корпорації. Наші крісла-мішки виявилися затребуваними у багатьох сферах: від шоу-бізнесу до проведення дитячих днів народження! Всім відомо: немає більш вагомого визнання продукту, ніж популярність.

 


Крім того, мешканцям столиці ми надаємо таку послугу, як доставка товару додому. Здійснивши замовлення через наш інтернет-магазин, Ви можете розраховувати на доставку свого крісла мішка до дверей в межах Києва та області. Завдяки оптимізованій логістиці, вартість доставки не така висока, як Ви могли собі уявити, так що це ще одна додаткова наша перевага. Жителям інших регіонів є доставка за допомогою послуг основних компаній-перевізників.

Ставлячи за мету забезпечення максимальної доступності нашого продукту споживачам, ми працюємо з найрізноманітнішими формами оплати: як готівковий розрахунок, так і оплата безготівково або на банківську картку.



Вам буде цікаво: