Київ:
099 555 72 07
0 грн
Меню
0 грн
UA RU
Каталог
Клієнти
Брендування
Оренда
Безкаркасна мебель
Контакти магазинів
Кошик
0 грн
Київ:
099 555 72 07
Головна > Блог > Незвичайні форми крісел-мішків від SanchoBAG

Незвичайні форми крісел-мішків від SanchoBAG

Безкаркасні меблі - це овіяний легендами продукт родом з 60-х років 20 століття є зразком оригінальності та простоти одночасно. Така, здавалося б, банальна ідея водночас є величезним полем для творчості у різних його проявах. Можна нескінченно обігравати нові форми, якісь свіжі та шалені комбінації матеріалу тощо. Все це породжує дуже широкий і різноманітний модельний ряд продукції, яку ми виробляємо вже довгі роки.

 


Ми були натхнені ідей італійських та американських винахідників, і втілюємо їх у життя через свої можливості та творчу фантазію! Подивившись на модельний ряд, представлений на нашому сайті, ви переконаєтесь у цьому самі. Все, що ми робимо, – це результат творчого та креативного підходу, який не може не народжувати неординарні речі. Любов – до своєї справи велика сила, тому в нас завжди є сили творити щось нове, що дарує тепло і радість людям. Отже, з великою гордістю представляємо вам наші чудові крісла мішки.

 


Почнемо, звичайно ж, з крісло-мішка у формі груші - це традиційна форма для безкаркасних меблів, по суті класика жанру! Наші крісла-груші – це зразки найвищої та безумовної якості, які радуватимуть покупців упродовж тривалого часу. Різноманітність матеріалів та кольорів – вражає уяву навіть найдосвідченішого клієнта!

 


Крісло ексклюзив є логічним продовженням форм-фактора груші. Той самий крій, той самий розмір. Однак, є особливість: при виробництві цієї моделі мішок крісел ми застосовуємо виключно класний матеріал з попередньо нанесеним принтом. Ця модель – спеціально для естетів!

 


Якщо Ваша дитина ще малюк, ми радимо Вам звернути увагу на нашу чудову дитячу колекцію, яка представлена ​​у відповідній категорії нашого сайту. Тут ми приготували до Вашої уваги безліч тематичних моделей, які підійдуть як хлопчикам, так і дівчаткам. Безумовно, крісло мішок у вигляді улюбленої мультперсонажу або милої тварини, виявиться бажаним об''єктом для Вашої дитини, яким вона користуватиметься із задоволенням, отримуючи повноцінний розвиток в атмосфері радості, краси та доброти!

 


Далі наш модельний ряд представлений таким чудовим екземпляром, як крісло-піраміда. Це зручне крісло-мішок чудово вписується в будь-який інтер''єр, що саме по собі не часто зустрічається, а якщо воно при цьому ще й красиво - то це просто знахідка! Правильна геометрична форма крісла дозволяє ставити його в кут, цю властивість можна сміливо віднести до особливостей.

 


Крісло Пюре – відмінний комбінований варіант, який за формою та суттю є продовженням одночасно двох моделей: крісла груші та крісла піраміди. Свого роду – гібрид. Але який вдалий! Дуже зручна та ергономічна форма дозволяє відмінно розслаблятися у такому кріслі після важкого робочого дня.

 


Крісло Веспа – наш відсилання до традиційних форм. Виріб кубічної форми нагадує традиційне каркасне крісло, але є від початку до кінця продуктом безкаркасного формату, з властивими йому перевагами.

 


Крісло м''яч - безумовний хіт і лідер продажів, який став у свій час локомотивом розвитку нашого бізнесу. Відмінна універсальність, прекрасні естетичні характеристики, все просто і водночас – елегантно та вишукано.

 


Як ви вже зрозуміли, розповісти про всі моделі неможливо, найкращим способом знайомства буде все-таки прийти до нашого магазину за яскравими враженнями!



Вам буде цікаво: